onsdag 4 augusti 2010

Molly och Mio

Nu är Mio så gammal att han fått lämna mamma för att bo hos mig och André i Halmstad. Japp bor där numera. Känns bra men ändå inte riktigt som mitt. Är väl för jag flyttat in till honom kanske. han är tillbaka i Norge nu vilket känns galet jobbigt. Vill bara ha honom här :(. Var sjukt jobbigt att höra honom jobb. Vet att det bara är för 4 veckor men kändes som jag inte skulle få se honom igen.. Saknar dig söt!!!

Molly har varit och fått fixat sin mun igen och ögonen håller vi på med. Hoppas jag inte behöver hålla på med salvorna och dropparna allt för länge.. Galet dyrt!! Men du är värd varenda krona min lilla ängel.

Prata med Jenny igår om bland annat barn. Jag har haft samma tankar som henne att jag inte vill ha barn eller i alla fall inte är redo för det. Men sen jag träffa André har de tankarna ändrats lite. Vill numera ha barn men inte ännu. Får vänta något år till. Konstigt hur ens tankar kan ändras bara man träffar någon ny.. Hoppas i alla fall att jag och Jenny kan ses snart. Saknar dig gumman!

Just nu är Koffes familj nere på besök. Mycket trevligt :)

Nu blir det att bada hundarna :) Vi hörs!!



Nu ska jag bada hundarna hade jag tänkt.