fredag 26 mars 2010

klassåterträffen

Ska man gå eller inte, det är den stora frågan. Idag är det sista dagen att bestämma sig och ja är så kluven.. 63 st är anmälda.. Väntar tills ikväll.. Gaaah! Jobbigt!

Snart ska jag iväg till Möllan och fika med Hampus. Han fyller ju år idag, GRATTIS!
Sedan ska jag hjälpa Lena och Jocke och flytta :)

Imorgon kommer André, YAY! Längtar massor!
Söndag ska vi till sci-fi mässan i Malmö, tror det kommer bli galet kul! Vi började som 4 pers och nu är vi 15 som ska dit. HAHA!

Skriver kanske senare!

/Elin

söndag 21 mars 2010

Vår!

Känns härligt att våren är på väg, så trött på all snö!

Elin är kär! Känns så sjukt bra och jag saknar honom så! Men vi ska fixa detta. Jobbigt är det dock när man känner att man är som belastning för honom då han vill träffa mig så mycket som möjligt men samtidigt är det sjukt tungt med all körning. 12 timmar bil, jag fattar inte hur han orkar!

I torsdags satte 6 poängs arbetet igång och nu ska jag inte vara i skolan på 6 veckor. Härligt, samtidigt som jag har sjukt jobbigt att komma igång :S Men hoppas det går lättare imorgon!

I helgen har jag varit i Våxtorp och passat barnen då mamma och pappa varit på mini semester. Det kunde de verkligen behöva! När jag skulle köra från Eslöv såg jag en vit lapp på min bil, blev sjukt orolig. På lappen stod det dock: Tjena Snygging! Du e så himla fin o underbar! Ha en fin helg! Puss och Kram från en hemlig beundrare <3,>
Igår fick jag besök av Emma och Leo. Var jätte mysigt. Hoppas vi kan ses lite oftare nu gumman! Leo är så söt när han vinka hejdå till traktorn, haha!

I alla fall, nu ska jag ut med Molly och fortsätta snacka med sötisen :)

Ha det! /Elin

tisdag 16 mars 2010

:D

Vilken bra vecka jag har haft. André kom i måndagskväll och stannade till fredagen. Var toppen att få ha honom här och för mig själv! Allt känns verkligen toppen! Saknar honom massor nu men som tur är får jag se honom snart igen. Han har tagit extra ledigt i påsk :).

Jag har bara skola idag och imorgon sen på torsdag börjar 6-poängs arbetet. 6 veckor utan att behöva komma till skolan.. kommer kännas tomt, men samtidigt skönt!

Ne, nu måste jag fixa håret innan jag ska gå till skolan!

Ha det nice :)

söndag 7 mars 2010

Lycka!

Lycklig, det är jag verkligen! Och imorgon blir det ännu bättre! Vad jag har längtat och snart så är du äntligen här :)

Har smsat med min underbara vän Koffe idag, han klara sin hårda vecka i lumpen precis som jag visste att han skulle göra! Han är ju helt enkelt bäst :D! Är så glad att ha dig min vän! Emelie och Koffe är verkligen ett helt underbart par och jag blir fortfarande tårögd när jag ser er tillsammans! <3

Jobbade i fredes, var riktig kul! Har saknat att jobba på 0413.
Annars har jag pluggat, städat och tagit det lugnt i helgen. Har varit skönt! Nästa vecka blir fullt ös så jag behövde verkligen en lugn helg :)

nu ska jag krypa ner i sängen och drömma mig bort!
/Elin

onsdag 3 mars 2010

Sol :D

Festen med tjejerna från Våxtorp var toppen. Vi hade så kul och jag tror inte det var tyst en sekund. Tack Ida :). Vi har sagt att vi nu ska försöka ses lite oftare då det nästan var 2 år sen sist. Hoppas verkligen vi kan hålla detta :)

I skolan är det fullt ös som gäller. Olga och jag har lämnat in våran grupp uppgift idag och det känns bra.

Idag strålar solen helt underbart ute och man blir så mycket piggare! Me like :) Ikväll ska jag jobba på 0413 och ha workshop där.

Nu e det inte lång tid kvar innan André kommer hit. Längtar massor! Du är så otroligt söt :)

Den 13/3 så ska jag och Memme bli gaddade! Jag borde lägga av snart men det e ju så mycket man vill göra! :P

Vi hörs!