lördag 30 januari 2010

:D

Jag känner mig så sjukt glad och ledsen samtidigt! Livet är toppen och jag trivs så himla bra!

Skolan går bra, lite trött efter allt läsande och skrivande.. Men snart är man färdig! Och den 16-25 Maj drar FLU2 till Sarajevo! Sjukt kul vi kommer att ha alltså :) :)

Tack underbara du som var hos mig i torsdes till fredes. Det känns så sjukt bra! Hoppas 5 veckor går snabbt nu bara :)

Sofi, tack för massa go Sushi igår och trevlig kväll. Segt jag var så trött bara :P Nu längtar jag till torsdag syrran! Då blir det massa kul :D

Daniel, du är tokig.. så borta jag var när du ringde mitt i natten.. HAHA, men roligt när du hör av dig :)

Memme, tack för du hängde med mig ikväll. Alltid skoj att ha med dig syrran! Sanna, du är galen :) Kul att man fick träffa Jonatan, trevlig kille!

Nu ska jag sova.. Natti

måndag 18 januari 2010

tjoeloen!

jaha, jag blir sämre och sämre på att skriva. Det känns som jag skulle kunna skriva om hur mycket som helst. Samtidigt vet jag inte var jag ska börja någonstanns...

Jullovet var nog det bästa lovet ever. Hände massa skoj och träffa en hel del nya männsikor vilket är kalas kul! En av dessa är Koffes bror Fredrik. Vad kan man säga om honom.. Han är någon som jag känner jag kan vara helt ärlig tillsammans med och kan snacka om precis allt. Stort tack skriver jag här till en helt underbar nyår i Kläppen! Var galet mysigt och kunde inte haft det bättre!
Jag har även lärt känna en annan kille som bor utanför Halmstad. Vi har så galet roligt när vi ses. Skrattar ofta tills vi båda gråter. Är ju aldrig fel :P
Sen har jag börjat snacka med Sanna igen som jag träffa på nyår för 3 år sen. Vi är nog lika galna båda två :D. HAHA!

Lillsyrran Memme har blivt 18år, 18 år! Helt sjukt är detta.. Så vi var ute i Halmstad på hennes dag. Hade jätte kul fast det var dåligt med folk ute. Får göra om det snart tycker jag!

Just nu händer det väl en hel del i skolan. Inte mycket kvar hellre vilket gör mig stressad. Vad ska jag göra nu?? Skulle vilja åka utomlands och jobba. Hade varit kul. Men vi får se vad som händer. Det löser sig alltid :)

Just nu ser jag fram emot att Sofi ska komma till mig. Tänka sig att få ha henne här en hel helg bara för mig själv! Kommer bli awesome :D. Sedan hoppas jag på besök med helgen innan det. Men vi får väl se hur det blir med det.

Nu ska jag fortsätta plugga!

ha det nice /Elin