torsdag 29 oktober 2009

Sweet :)

Nu är det mindre än ett dygn tills Koffe kommer hit, YAY! Ska bli så kul att träffa dig vännen :)

Jag å J snacka igen i natt.. me like! Har saknat dig :) Du betyder så mycket för mig killen!

Dagen har varit bra, varit på maxi med mamma.. va mysigt! Annars har det väl inte hänt så mycket.. Sitter nu framför tven.. e ju bröstcancer galan, måste man ju se fast det e hemskt.

Har väl inte så mycket att skriva om idag mer än att helgen kommer bli galet nice :D

/Elin

onsdag 28 oktober 2009

Onsdag och fortfarande hes

Idag fick jag höra, när du kommer hem så ställ dig framför spegeln så kommer du se vem som är vackrast i världen.. hahaha, gulligt eller vad :) Inte ofta man får höra något sånt så då blir man ju extra glad :)

Annars har dagen varit lugn. Känner mig trött men kan väl beror på att man sover dåligt pga hostan.
Jag å N har suttit och spelat lite wow medans de andra var iväg. Hoppas han tyckte det var lite roligt i alla fall.

Pratade med J innan också.. han sa till mig att jag ska sluta oroa mig. å han har väl rätt.. jag oroar mig allt för mycket.

Nu ska vi upp framför tven och mysa framför en film.. vi hörs!

/Elin

tisdag 27 oktober 2009

VÄNNER

Något som är så sjukt viktigt här i livet! Jag har så många helt underbara vänner, vänner som jag vet finns där när jag behöver dem.. Vad skulle jag göra utan er! Här räknar jag ju också in min familj, ni är ju också mina vänner. All min kärlek till er! <3

Jag har en vän, kanske hade.. han beter sig väldigt konstigt i alla fall. Jag vet att han finns där när jag behöver honom. Men han verkar aldrig behöva mig. Och om jag frågar något så underviker han allt. Vad kan detta bero på? Jag saknar honom just nu väldigt mycket då han funnits där så himla mycket senaste 6 månaderna. Han kommer alltid vara en del av mig och just nu känner jag mig både ledsen och rädd att jag håller på att förlora honom. Det värsta är att jag inte har en aning om varför.. och jag vet inte alls vad jag ska göra.. :S
Miss you! <3

Nu tänkte jag kolla på lite Hereos..

/Elin

Välkommen ^^

Jag bestämde mig för att byta adress då jag hade den på min gamla mail också.

Så ny blogg, nytt liv kanske? :D

Just nu är jag sjuk, eller jag är hes i alla fall. Ringde min praktik plats och de ville inte jag skulle komma dit förrens jag kunde prata normalt :P

Mailade till J igår... han vill inte svara och jag förstår inte varför :( Hoppas han hör av sig snart i alla fall.

I helgen var det fest. Fredagen åkte jag och min syster ut i Halmstad. Hade riktigt roligt och var så skönt att få känna sig uppskattad. Så killarna som var där, tack :) Och Syrran, tack men nästa gång vill vi inte ha dem till att försöka få mig i säng ;) HAHA!
Lördagen var det fest för oss två, även då galet kul! Var så kul att se alla underbara människor igen :) Tror dock de hade mest roligt åt mig och min så kallade röst och jag är ju galet kass på att vara tyst med så blir ju inte bättre för det. Tack för alla fina presenter och en underbar dag. Tack mamma och pappa för ni alltid ställer upp! Puss på er!

Livet har varit lite upp och ner sista tiden men just nu har jag hopp, jag vet att jag är älskad och allt kommer bli s mycket bättre från och med nu!

Lillsyrran, du är en trådlösmus... HAHA, love ya! ;)

Ser just nu fram emot helgen, tror att även denna kommer bli awesome :)

/Elin